پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

شناسایی بیماری‌های شایع در راهپیمایی اربعین

شناسایی بیماری‌های شایع در راهپیمایی اربعین رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: بیماری‌های شایع در سلامت زائران در پیاده‌روی بزرگ اربعین، شناسایی و برای پیداکردن آخرین الگوهای درمانی مطالعه و برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر. پیرحسین کولیوند اعلام کرد:سال گذشته و با برگزاری یک کنگره علمی ، بیماری‌های شایع در پیاده‌روی بزرگ اربعین را شناسایی و برای پیداکردن آخرین الگوهای درمانی و بهترین تجهیزات پزشکی لازم مطالعه و اقدامات لازم انجام شد.

 

کولیوند افزود: همچنین بررسی‌هایی صورت گرفت تا حوادث و سوانح پر تکرار در این تجمع انبوه شناخته شود تا هم تمهیداتی برای پیشگیری از آن‌ها اندیشیده شود و هم آمادگی لازم برای پاسخ و کاهش خسارات احتمالی ایجاد شود.

 

رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد: تقویت هماهنگی بین بخشی و برون بخشی در راستای شناخت ظرفیت‌های موجود و در کنار آن افزایش مشارکت‌های مردمی از اهداف اصلی کنگره سلامت در اربعین است.

 

وی حفظ سلامت زائران را دغدغه هلال احمر و موضوع برپایی کنگره سلامت در اربعین دانست و گفت: امدادرسانی در «تجمعات انبوه» از موضوعات امدادی مهم برای همه جمعیت‌های ملی در دنیاست و پیاده‌روی اربعین یکی از بزرگترین تجمعات مذهبی در جهان است. جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران این افتخار را داشته که در سال گذشته از این عملیات بزرگ امدادی و درمانی در دوسوی مرزهای غربی کشورمان و تا عمق خاک عراق، سربلند بیرون بیاید.

 

کولیوند ادامه داد: تعدادی از جمعیت‌های عضو فدراسیون جمعیت‌های ملی صلیب‌سرخ و هلال احمر ابراز علاقه کردند که در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۲ شرکت کنند و از تجارب امدادی و درمانی این تجمع انبوه، الگوبرداری کنند.

 

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: همه کادر درمان اعزامی‌شامل پزشکان، پرستاران و داوطلبان عضو هلال احمر برای شرکت در عملیات امدادی راهپیمایی اربعین از محل خدمت خود مرخصی گرفته و بدون دریافت هرگونه مبلغی، به صورت رایگان و به عشق امام حسین(ع) و یارانش به زائران خدمت می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار